eparhia corsunului Bine aţi venit pe site-ul Comunităţilor Ortodoxe Moldoveneşti

Luni, 28 mai, Biserica Sfântului Duh din Clamart vă invită la hram

Luni, 28 mai, de ziua Sfântului Duh, la biserica dedicată a Trei Persoane a Sfintei Treimi, din casa lui Berdiaev, 83 rue du Moulin de Pierre, 92140 Clamart, va avea loc oficiul divin consacrat hramului.

Posted on 21 May 2018
continuare
Episcopul Nestor de Corsun a participat la lucrările Sfântului Sinod al BORu

Luni, 14 mai 2018, în clădirea istorică a Sfântului Sinod din orașul Sankt-Petersburg, a avut loc ședința ordinară a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse, prezidată de către Sanctitatea Sa Kiril, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse.

Posted on 15 May 2018
continuare
Centrul de Pelerinaje din Paris organizează un pelerinaj la moaștele Sf. Nicolae în Saint-Nicolas-de-Port

Centrul de Pelerinaje din Paris vă invită să participați la un pelerinaj la mâna dreaptă a Sfântului Nicolae (secolul al XI-lea) care se află în bazilica principală din orășelul Saint-Nicolas-de-Port, aflat în apropierea or. Nancy.

Posted on 1 May 2018
continuare
Duminică va fi săvârșit un moleben pascal la moaștele Sfintei Maria Magdalena

Duminică, 22 aprilie 2018, la ora 15.00, Centrul de Pelerinaje al Eparhiei Corsunului, cu binecuvântarea episcopului Nestor de Corsun va săvârși un moleben pascal în Biserica Sfintei Mironosițe, Întocmai cu Apostolii, Maria Magdalena.

Posted on 19 April 2018
continuare
O expoziție dedicată Noilor Martiri și mărturisitori ai Bisericii Ortodoxe Ruse este inaugurată la Centrul spiritual și cultural rus din Paris

O expoziție multimedia consacrată noilor martiri și mărturisitori ai Bisericii Ruse a fost inaugurată la 16 aprilie, la Centrul Cultural de pe cheiul Branly.

Posted on 18 April 2018
continuare
Programul slujbelor în săptămâna Patimilor și de Paști la Comunitatea moldovenească a cuviosului Paisie de la Neamț la Paris

În săptămâna Patimilor, slujbele la Biserica comunității moldoveneaști a cuviosului Paisie de la Neamț la Paris vor avea loc după cum urmează

Posted on 7 April 2018
continuare
Programul slujbelor în săptămâna Patimilor la Biserica Sfinților Trei Ierarhi din Paris

La Biserica Sfinților Trei Ierarhi din Paris slujbele în Săptămâna Patimilor vor avea loc ca de obicei: seara la 18.00 – Vecernia, dimineața la 8.00 – Sfânta Liturghie. În noaptea de Paști slujba va începe la ora 22.30, iar la 00.00 va fi săvârșită Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

Posted on 30 March 2018
continuare
Programul slujbelor pentru luna aprilie la Catedrala Sfintei Treimi din Paris

Iubiți prieteni, părinți, frați și surori, găsiți mai jos programul slujbelor în săptămâna Patimilor și săptămâna Luminoasă la Catedrala Sfintei Treimi din Paris.

Posted on 29 March 2018
continuare
Programul slujbelor în săptămâna Patimilor la Biserica Sfântului Serafim de Sarov din Montgeron

Orarul slujbelor în săptămâna Patimilor și săptămâna Luminată la Biserica Sfântului Serafim de Sarov din Montgeron.

Posted on 29 March 2018
continuare
70 de ani de la trecere la veșnicie a filosofului Nicolae Berdiaev

În ziua adormirii a robului lui Dumnezeu Nicolae Berdiav, sâmbătă, 24 martie, se vor săvârși părăstase la parohia lui – biserica Sfinților Trei Ierarhi din Paris, 5 rue Petel, 75015, și la cimitirul din Clamart, lângă mormântul lui.

Posted on 20 March 2018
continuare
Gînduri în Duminica a IV-a din postul mare!!!

În urma închinării cinstitei şi de viaţă făcătoarei Cruci, care s-a săvârşit duminica trecuta, Sfânta Biserică ne aduce acum aminte de Cuviosul şi de Dumnezeu purtătorul Părintele nostru Ioan Scărarul, cu acelaşi scop – acela de a ne da imbold la nevoinţele îndreptării de sine şi sporirii întru virtuţi.

Posted on 17 March 2018
continuare
S-a mutat la Domnul Seraphin Rehbinder, președintele OLTR

Marți seara, 13 martie 2018, Seraphin Rehbinder, președintele Mișcării pentru o Ortodoxie Locală de Tradiție Rusă s-a mutat la Domnul.

Posted on 15 March 2018
continuare

Calendar Ortodox

Întreabă preotul

Programul slujbelor

Pelerinaje, Sfințenii

Resurse Ortodoxe

Arhive

Facebook

Twitter


© 2011 Comunităţile ortodoxe moldoveneşti din Eparhia Corsunului