eparhia corsunului Bine aţi venit pe site-ul Comunităţilor Ortodoxe Moldoveneşti

Duminică va fi săvârșit un moleben pascal la moaștele Sfintei Maria Magdalena

Duminică, 22 aprilie 2018, la ora 15.00, Centrul de Pelerinaje al Eparhiei Corsunului, cu binecuvântarea episcopului Nestor de Corsun va săvârși un moleben pascal în Biserica Sfintei Mironosițe, Întocmai cu Apostolii, Maria Magdalena.

Posted on 19 April 2018
continuare
O expoziție dedicată Noilor Martiri și mărturisitori ai Bisericii Ortodoxe Ruse este inaugurată la Centrul spiritual și cultural rus din Paris

O expoziție multimedia consacrată noilor martiri și mărturisitori ai Bisericii Ruse a fost inaugurată la 16 aprilie, la Centrul Cultural de pe cheiul Branly.

Posted on 18 April 2018
continuare
Predica în duminica Tomii

În numele Tatălui și al Fiului, și al Sfântului Duh. În ziua de astăzi sărbătorim duminica Sfântului Apostol Toma, duminica care are importanță deosebită pentru noi, pentru că ne încredințează de Învierea lui Hristos.

Posted on 17 April 2018
continuare
Pastorală la Învierea Domnului a Patriarhului Moscovei și al întregii Rusii KIRIL

Iubiți întru Hristos arhipăstori, cinstiți preoți și diaconi, iubitorilor de Dumnezeu monahi și monahii, dragi frați și surori! HRISTOS A ÎNVIAT! Astăzi, când lumea se aseamănă tot mai mult cu bogatul neînțelept din pilda evanghelică…

Posted on 9 April 2018
continuare
Programul slujbelor în săptămâna Patimilor și de Paști la Comunitatea moldovenească a cuviosului Paisie de la Neamț la Paris

În săptămâna Patimilor, slujbele la Biserica comunității moldoveneaști a cuviosului Paisie de la Neamț la Paris vor avea loc după cum urmează

Posted on 7 April 2018
continuare
Predica din Vinerea Mare, Săptămâna Patimilor

În numele Tatălui, a Fiului și Sfântului Duh. “Să tacă tot trupul omenesc si să stea cu frică și cu cutremur și nimic pământesc întru sine să nu gândească, că Împăratul împăraților și Domnul domnilor merge să se junghie și să se dea spre mâncare credincioșilor….”

Posted on 7 April 2018
continuare
Pastorala PS Nestor de Corsun la Învierea Domnului 2018

Iubiți întru Domnul, părinți, frați și surori! Hristos a înviat! Primiți aceste cuvinte de salutare pascală, pe care aș dori să le adresez din toată inima fiecăruia dintre voi.

Posted on 7 April 2018
continuare
Pastorala ÎPS Mitropolit Vladimir la Învierea Domnului 2018

Preasfinţiţi ierarhi, Preacucernici preoţi şi diaconi, Cuvioşi monahi şi monahii, drept-măritori credincioşi, Hristos a Înviat! În această preaminunată şi sfântă zi trăim marea bucurie a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos.

Posted on 5 April 2018
continuare
Osana! Binecuvântat este Cel ce vine întru numele Domnului

Iubiţi Părinţi, fraţi şi surori, strigăm şi noi astăzi aceste cuvinte consacrate, precum odinioară ierusalimitenii strigau la intrarea Domnului în sfânta cetate, cu bucurie şi cu nădejde.

Posted on 31 March 2018
continuare
Programul slujbelor în săptămâna Patimilor la Biserica Sfinților Trei Ierarhi din Paris

La Biserica Sfinților Trei Ierarhi din Paris slujbele în Săptămâna Patimilor vor avea loc ca de obicei: seara la 18.00 – Vecernia, dimineața la 8.00 – Sfânta Liturghie. În noaptea de Paști slujba va începe la ora 22.30, iar la 00.00 va fi săvârșită Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

Posted on 30 March 2018
continuare
Programul slujbelor pentru luna aprilie la Catedrala Sfintei Treimi din Paris

Iubiți prieteni, părinți, frați și surori, găsiți mai jos programul slujbelor în săptămâna Patimilor și săptămâna Luminoasă la Catedrala Sfintei Treimi din Paris.

Posted on 29 March 2018
continuare
Programul slujbelor în săptămâna Patimilor la Biserica Sfântului Serafim de Sarov din Montgeron

Orarul slujbelor în săptămâna Patimilor și săptămâna Luminată la Biserica Sfântului Serafim de Sarov din Montgeron.

Posted on 29 March 2018
continuare

Calendar Ortodox

Întreabă preotul

Programul slujbelor

Pelerinaje, Sfințenii

Resurse Ortodoxe

Arhive

Facebook

Twitter


© 2011 Comunităţile ortodoxe moldoveneşti din Eparhia Corsunului