La Paris a avut loc o ședință extraordinară a Adunării Generale a Asociației Eparhiei Corsunului Posted on 29 June 2019    0 Comments;

În seara zilei de vineri, 28 iulie 2019, în sala trapezei administrației eparhiale a Eparhiei Corsunului din Paris, a avut loc o ședință extraordinară a Adunării Generale a Asociației Eparhiei Corsunului.

La această întrunire au participat clerici și membri laici ai Adunării din Paris, Lyon și alte orașe ale Franței.

Principalul subiect de pe ordinea de zi, anunțat de secretarul asociației, ieromonahul Alexandru (Siniakov), a fost aprobarea noului președinte, care, potrivit statutului Asociației, este din oficiu episcopul în funcție al Eparhiei de Corsun.

Bazându-se pe decizia Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse din 30 mai 2019 despre desemnarea Preasfințitului Antonie (Sevriuk) în calitate de Mitropolit al Corsunului, Adunarea Generală a aprobat alegerea Mitropolitului Antonie ca Președinte al Asociației Eparhiale.

În timpul întrunirii au fost luate de asemenea în considerare aspectele legale, administrative și financiare legate de activitățile eparhiei Corsunului.

În concluzie, PS Antonie a răspuns la întrebările de care era preocupat publicul.

În aceeași zi, arhipăstorul s-a întâlnit cu directorul Centrului cultural-spiritual ortodox rus din Paris, L. Iu Kadîșev, și a avut, de asemenea, o serie de alte întâlniri de lucru.

Fotografii

Comentarii

adaugă Comentariu

Completaţi formularul de mai jos pentru a adăuga un comentariu nou:
* *

Calendar Ortodox

Întreabă preotul

Programul slujbelor

Pelerinaje, Sfințenii

Resurse Ortodoxe

Arhive

Facebook

Twitter


© 2011 Comunităţile ortodoxe moldoveneşti din Eparhia Corsunului