Programul slujbelor la bisericile ortodoxe din Paris

La Comunitatea ortodoxă moldovenească a Cuv. Paisie din Paris, Sfânta Liturghie de sărbătoarea Nașterii Domnului va avea loc pe 6 ianuarie, luni seara, la ora 21.00: Pavecernița Mare, Utrenia și Sfinta si Dumnezeiască Liturghie.
Duminică, 12 ianuarie, va fi săvârșită Sfânta Liturghie praznicală pentru copii, după Liturghie va fi prezentat un mic spectacol cu secvența Nașterii Domnului, concertul și Bradul de Anul Nou pentru copii.
La sărbătoarea Bobotezei ca de obicei sâmbătă, 18 ianuarie, la ora 18.00, va avea loc Privegherea și duminică, 19 ianuarie, la ora 9.00: Ceasurile, Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, Sfințirea cea Mare a apei.

Biserica Sfântului Serafim de Sarov din Montgeron
La Montgeron slujba la Nașterea Domnului va avea loc pe 6 ianuarie, luni seara, la ora 21.00: Pavecernița Mare, Utrenia și Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie. Pe 7 ianuarie, la ora 10.00 : Ceasurile și Sfânta și Dumnezeiască Liturghie pentru copii.
Duminică, 12 ianuarie, va fi săvârșită Sfânta Liturgie praznicală pentru copii, după Liturghie va avea loc prezentarea secvenței Nașterii Domnului, concertul și Bradul de Anul Nou pentru copii.
La sărbătoarea Bobotezei ca de obicei sâmbătă, 18 ianuarie, la ora 18.00 va fi săvârșită Privegherea și duminică, 19 ianuarie, la ora 9.00: Ceasurile, Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, Sfințirea cea Mare a apei.

Catedrala Sfintei Treimi din Paris
La Catedrla Sfintei Treimi va fi săvârșită Sfânta liturghie de Nașterea Domnului, pe 6 ianuarie, luni dimineața la 8.30 : Ceasurile Împărătești, Vecernia și Sfinta și Dumnezeiasca Liturghie, seara la 18.00 : Privegherea, la 22.00 : Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, pe 7 ianuarie, la ora 10.00 : Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie pentru copii.

Pe toți vă felecităm cu ocazia Anului Nou și vă așteptăm la aceste slujbe !

Comentarii

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *