Programul slujbelor la bisericile ortodoxe din Paris Posted on 2 January 2020    0 Comments;

La Comunitatea ortodoxă moldovenească a Cuv. Paisie din Paris, Sfânta Liturghie de sărbătoarea Nașterii Domnului va avea loc pe 6 ianuarie, luni seara, la ora 21.00: Pavecernița Mare, Utrenia și Sfinta si Dumnezeiască Liturghie.
Duminică, 12 ianuarie, va fi săvârșită Sfânta Liturghie praznicală pentru copii, după Liturghie va fi prezentat un mic spectacol cu secvența Nașterii Domnului, concertul și Bradul de Anul Nou pentru copii.
La sărbătoarea Bobotezei ca de obicei sâmbătă, 18 ianuarie, la ora 18.00, va avea loc Privegherea și duminică, 19 ianuarie, la ora 9.00: Ceasurile, Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, Sfințirea cea Mare a apei.

Biserica Sfântului Serafim de Sarov din Montgeron
La Montgeron slujba la Nașterea Domnului va avea loc pe 6 ianuarie, luni seara, la ora 21.00: Pavecernița Mare, Utrenia și Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie. Pe 7 ianuarie, la ora 10.00 : Ceasurile și Sfânta și Dumnezeiască Liturghie pentru copii.
Duminică, 12 ianuarie, va fi săvârșită Sfânta Liturgie praznicală pentru copii, după Liturghie va avea loc prezentarea secvenței Nașterii Domnului, concertul și Bradul de Anul Nou pentru copii.
La sărbătoarea Bobotezei ca de obicei sâmbătă, 18 ianuarie, la ora 18.00 va fi săvârșită Privegherea și duminică, 19 ianuarie, la ora 9.00: Ceasurile, Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, Sfințirea cea Mare a apei.

Catedrala Sfintei Treimi din Paris
La Catedrla Sfintei Treimi va fi săvârșită Sfânta liturghie de Nașterea Domnului, pe 6 ianuarie, luni dimineața la 8.30 : Ceasurile Împărătești, Vecernia și Sfinta și Dumnezeiasca Liturghie, seara la 18.00 : Privegherea, la 22.00 : Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, pe 7 ianuarie, la ora 10.00 : Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie pentru copii.

Pe toți vă felecităm cu ocazia Anului Nou și vă așteptăm la aceste slujbe !

Comentarii

adaugă Comentariu

Completaţi formularul de mai jos pentru a adăuga un comentariu nou:
* *

Calendar Ortodox

Întreabă preotul

Programul slujbelor

Pelerinaje, Sfințenii

Resurse Ortodoxe

Arhive

Facebook

Twitter


© 2011 Comunităţile ortodoxe moldoveneşti din Eparhia Corsunului