Preafericitul Patriarh Kiril s-a adresat către cititorii versiunii moldoveneşti a portalului “Patriarchia.ru”

În data de 14 septembrie 2011 a fost lansată versiunea moldovenească a sitului “Patriarchia.ru”. Preafericitul Patriarh Kiril al Moscovei şi al Întregii Rusii s-a adresat către cititori cu un cuvânt de bun venit.

“În preajma primei mele vizite patriarhale în Moldova, şi-a început activitatea versiunea moldovenească a sitului oficial al Patriarhiei Moscovei”, — menţionează Sanctitatea Sa.

“Resursa creată are menirea de a oferi informaţii obiective despre evenimentele cele mai importante care au loc în viaţa Bisericii noastre, şi de a deveni o sursa eficientă a informaţiei actuale pentru auditoriul moldovenesc, — se spune în cuvântul de bun venit. — Este îmbucurător faptul că, informaţia oferită de portal nu se limitează doar la ştiri, ci cuprinde şi materiale de formare duhovnicească, studii teologice, de istorie şi culturologie”.

Întîistătătorul Bisericii Ortodoxe Ruse şi-a exprimat convingerea că versiunea moldovenească a portalului “Patriarchia.ru” va contribui la întărirea legăturilor duhovniceşti şi va cultiva simţul unităţii la credincioşii ortodocşi din Moldova şi celelalte ţări din spaţiul canonic Patriarhiei Moscovei”.

Sursa: www.patriarchia.ru/md

Comentarii

Articole similare

Un comentariu la „Preafericitul Patriarh Kiril s-a adresat către cititorii versiunii moldoveneşti a portalului “Patriarchia.ru”

  1. Ca spaniol care vorbește românește, a fost o mare surpriză să aflu că exista versiunea milei rană a site-ului. Așa pot să înțeleg bine materialele care se găseau numai în rusă și ucraineană. Mulțumesc pentru traducători!

Comentariile sunt închise.