Franţa: Pelerinaj la Schitul ortodox a Sfintei mucenițe Vera

Dragi enoriaşi, fraţi şi surori,

Vă invităm să participaţi la un pelerinaj în Schitul ortodox a Sfintei mucenițe Vera (Sainte-Foy), în perioada 2 – 4 octombrie 2015. Grupul va fi însoţit de părintele Nicolai Rebidner, parohul bisericii Sfinţilor Trei Ierarhi din Paris.

Schitul este situat pe un loc muntos cu o vedere deosebită la valea Gardon. Casa de rugăciune din sec. al XVI-lea a fost transformată de un călugăr – fotograf într-o mănăstire ortodoxă, a cărei porţi sunt mereu deschise pelerinilor şi artiştilor de diferite confesiuni.

Pelerinii vor avea posibilitatea să asiste la slujbele călugărilor şi la Sfînta Liturghie de duminică. Sărbătoarea Sfintei mucenițe Vera va fi marcată la mănăstire în ziua de duminică, 4 octombrie.

Cazarea este asigurată în marea casă La-Levade (numeroase camere pentru două persoane sunt disponibile), aflată la 6 km de la mănăstire (transportul este prevăzut între casă şi mănăstire). Lenjerie de pat şi şervete nu sunt oferite, aşa că va trebui să le aveţi la îndămână.

Cheltuielile prevăzute constituie aproximativ 100 de euros pentru drum şi agapa frăţească. Cazarea e de la 60 de euros. În cazul unor mari dificultăţi financiare, dar o mare dorinţă de a participa la acest pelerinaj, anunţaţi organizatorii.

Pentru informaţii suplimentare :
06 59 43 07 70

Comentarii

Related Post