Apel: Să-l ajutăm pe Tudor!

Facem apel către toți creștinii de a acorda ajutor finanicar pentru fratele nostru întru Hristos, Tudor Popa. El are nevoie de bani pentru tratament de ficat, inimă și proteze pentru ambele coapse.

Publicăm aici mesajul venit din partea dumnealui:

” Dragi frați și surori, mă adresez către Dumnevoastră cu mare rugăminte. Sunt în mari suferințe de boală, am nevoie de susținerea și ajutorul Dumnevoastră, sunt total țintit la pat și anchilozat fără nici o mișcare de genunchi, șolduri, umeri și coloană vertebrală: Ds.Spondiloartrită anchilozată, boală behter, hepatită virală B și C, tensiune arterială…

Am nevoie de tratament de ficat, inimă și protezarea ambelor șolduri. Încheieturile artificiale din metal, tratamentul și operațiile sunt foarte costisitoare, doar o protezare de șold e în jur de 3000 de euros.

Cu o pensie mizeră de 778 de lei nu reușesc nimic.

Permanent am nevoie de îngrijire și medicamente. Are grijă de mine soția, depind în totalitate de ea,…ne descurcăm cu foarte mare greutate, toată familia suntem în suferințe, nimeni nu ne ajută cu nimic.

FRAȚILOR VĂ întind mîna și Vă cer ajutorul, pentru Dumnezeu Vă rog, ajutați-ma să primesc tratamentul necesar de ficat și inimă, sa obțin preteze pentru ambele șolduri, să ma pot ridica pe picioare, să pot să-mi port de grijă singur cât e posibil. Fiul meu este minor de 13 ani, are nevoie de hrană, haine, încălțăminte, rechizite…

Apelăm către toți oamenii de bună credință, ajutați-mă să-mi mențin sănătatea și familia. Vă multumim anticipat. Dumnezeu să Vă ocrotească.

Cu mult respect, Tudor Popa, invalid de gradul 1, domiciliat în  satul AL. IOAN CUZA, raionul CAHUL, Rep. MOLDOVA.

Tel de contact: 373 60392578, email: [email protected]

Certificatul de la medic care confirmă cele scrise: Certificat Vă rugăm pe toți cine poate să participe la această campanie și împreună să-l ajutăm pe Tudor să se pună pe picioare.

Mulţumim anticipat tuturor!

Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Comentarii

Articole similare