Cuvânt de felicitare Înaltpreasfinţitului Mitropolit Vladimir, cu prilejul sărbătoririi ocrotitorului ceresc

Înaltpreasfinţitul Mitropolit Vladimir, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova, și-a marcat miercuri, 28 iulie 2021, ziua protectorul ceresc: Sf. Mare Cneaz Vladimir, Întocmai cu Apostolii.

Cu aceastră ocazie, adresăm un mesaj de felicitare din partea Comunității ortodoxe moldovenești a cuviosului Paisie de la Paris.

Înalt Prea Sfințite Stăpâne,

Vă rugăm să primiți cele mai sincere și cordiale urări de bine cu înaltă considerație din partea Comunității ortodoxe moldovenești a cuviosului Paisie de la Paris.

Fie ca Sf. Mare Cneaz Vladimir Întocmai cu Apostolii să mijlocească cu rugăciunile Sale în fața Domnului și să vă ocrotească și ajute în toate năzuințele întru înmulțirea darurilor cerești și duhovnicești.

Ne rugăm lui Dumnezeu și Preasfintei Născătoare de Dumnezeu Maria, să vă dăruiască mulți ani binecuvântați cu multă sănătate, pace, înțelepciune, să vă întărească și ajute în slujirea arhipăstorească pentru dezvoltarea și prosperarea sfintelor locașuri și comunități ortodoxe din cadrul Mitropoliei Republici Moldova.

Întru mulți ani, Înalt Prea Sfințite Stăpâne!

Comentarii

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *