Elveţia: Cu ocazia hramului bisericii Sf. Învieri a Domnului din Zurich Sf. Liturghie a fost săvârşită de episcopul Nestor al Corsunului

La 12 mai 2013, episcopul Nestor al Corsunului a săvârşit o vizită pastorală în Elveţia, unde a săvârşit Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie în biserica Sfintei Învieri a Domnului din Zurich, care şi-a marcat ziua hramului.

Împreună cu episcopul au slujit iereul Mihail Zeman, responsabilul bisericii, arhimandritul Martin de Caflisch, responsabilul mănăstirii Sfintei Treimi din Dompierre şi protodiaconul Nicolai Rebinder.

În timpul sfintei Liturghii episcopul Nestor a săvârşit hirotezia ca cititor a enoriaşului bisericii Sf. Treimi de pe lângă mănăstirea din Dompierre, Constantin K.

La intrarea mică, cu binecuvântarea Preafericitului Patriarh Kiril al Moscovei şi a Întregii Rusii, pentru slujirea asiduă Bisericii Domnului şi cu ocazia Sfintelor sărbători de Paşti, episcopul Nestor l-a ridicat la rangul de protoiereu pe responsabilul bisericii Sfintei Învieri a Domnului, preotul Mihail Zeman.

Fotografii de la acest eveniment găsiţi pe pagina eparhiei

Comentarii

Articole similare