Siteul educativ OrthodoxABC

Siteul OrthodoxABC propune învățăminte ortodoxe pentru copii în mai multe limbi: franceză, engleză, greacă, română și rusă.

Din prezentarea siteului: „OrthodoxABC este un grup de creștini ortodocși – părinți, nași, profesori de religie ortodoxă și tineri ortodocși – care se dedică transmiterii ideilor credinței ortodoxe copiilor mici. Conținutul site-ului OrthodoxABC este furnizat în scopuri informaționale, necomerciale, personale și educaționale. Site-ul oferă lecții gratuite pentru școlile catehetice, care pot fi descărcate și care au fost special create pentru părinți și profesori pentru a ajuta copiii să învețe:

  • despre patrimoniul religios și spiritual bogat al credinței noastre ortodoxe;
  • un set de valori pentru a îi pregăti mai bine să facă față la obstacolele vieții;
  • un cadru spiritual pentru a îi ajuta să își găsească țelul și sensul în viață.

Toate lecțiile pentru școlile catehetice ortodoxe sunt elaborate de părinți, în colaborare cu profesorii școlilor catehetice, și revizuite de preoți. Materialele sunt redactate în limbajul de zi cu zi și includ ilustrații colorate, jocuri de cuvinte și activități de colorat pentru a consolida lecțiile învățate. De asemenea, este inclusă o ediție a profesorului pentru ca tinerii elevi să poată profita la maximum de fiecare lecție.”

Sursa: orthodoxie.com

Comentarii

Articole similare