Felicitări Maiei Sandu din partea Sanctității Sale Patriarhul Chiril cu ocazia victoriei la alegerile prezidențiale din Republica Moldova

Sactitatea Sa Patriarhul Chiril al Moscovei și al întregii Rusii a felicitat-o pe doamna Maia Sandu cu ocazia victoriei la alegerile prezidențiale din Republica Moldova.

Președintelui ales al Republicii Moldova Maiei Sandu

Stimată doamnă Maia Sandu!

Vă felicit cu ocazia victoriei d-voastră la alegerile prezidențiale din Republica Moldova și îmi exprim speranța unei interacțiuni constructive continue între autoritățile laice și Biserica Ortodoxă din Moldova. Sunt convins că această cooperare poate aduce o contribuție semnificativă la crearea unei societăți puternice din punct de vedere spiritual și sănătoase din punct de vedere moral, la stabilirea păcii și armoniei între oameni, precum și la educația patriotică a locuitorilor Republicii.

Vă doresc ajutorul Domnului și succese în viitoarea d-voastră slujire față de poporul moldovenesc.

Cu respect,

+ CHIRIL, PATRIARHUL MOSCOVEI ȘI AL ÎNTREGII RUSII

În acelaș context, Comunitatea ortodoxă moldovenească din Franța și din întreaga Europă de Vest, vă felicită, stimată doamnă Maia Sandu, cu ocazia victoriei la alegeri și vă dorește ajutorul Domnul în activitatea d-voastră ca președinte al Republicii Moldova.

Comentarii

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *